Houthandel Carlens: een hart voor hout

Houthandel Carlens in Aarschot is dé plaats waar je alles ontdekt over hout. Deze houthandel, met een eigen zagerij en schaverij, is gespecialiseerd in diverse houtsoorten en toont je hout in al zijn facetten. Al sinds 1934 timmert Houthandel Carlens aan de weg als succesvol familiebedrijf, gesteund door een uitgebreid team van ervaren vakmensen. Je bent op zoek naar het juiste hout voor jouw bouw- of renovatieproject? Je zoekt producten om hout te behandelen of af te werken? Of misschien zijn er specifieke toebehoren die je nodig hebt om jouw project in hout te realiseren? Bij Houthandel Carlens vind je sowieso wat je nodig hebt!

 
Houthandel Carlens in Aarschot is dé plaats waar je alles ontdekt over hout.

Kiezen voor hout… Waarom? Daarom!

Hout bestaat in allerlei soorten en vormen, maar één ding hebben alle houtrealisaties gemeen: een warm en uniek karakter. Bij Houthandel Carlens heb je de keuze uit verschillende soorten hout met elk hun specifieke eigenschappen en toepassingsgebieden. Denk maar aan loofhout zoals eik en beuk, naaldhout zoals Epicea en Rode of Witte Noorse Den, exotisch hout waaronder Meranti, Iroko en Padouk, of zelfs technisch hout. Welk hout je kiest, hangt volledig af van het uiteindelijke doel ervan. Vanuit onze passie voor hout en onze jarenlange expertise staan wij je met plezier bij in jouw zoektocht naar het gepaste hout. Wij geven je gericht advies en zorgen ervoor dat jouw houtdromen werkelijkheid worden.

Zagerij, schaverij en houthandel in één

Houthandel Carlens is zowel een houtzagerij met schaverij en ATG-gekeurd drenkstation als een houthandel met een waaier aan diverse producten. Gevelbekleding, dakmaterialen, hout voor het interieur of voor de tuin, plaat- en isolatiematerialen, en ga zo maar door: in ons assortiment vindt iedereen iets naar zijn gading. Uiteraard garanderen wij steeds de allerhoogste kwaliteit. Al ons hout is CE-gekeurd en op aanvraag kan ook PEFC-gekeurd hout verkregen worden, dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Al onze producten leveren wij zowel aan groot- en detailhandelaars als aan particulieren en ondernemers. Bovendien hebben wij altijd een breed gamma aan hout op voorraad en kan je ook steeds een kijkje komen nemen in onze goedgevulde toonzaal in Aarschot (vlakbij Leuven).


Contacteer Houthandel Carlens voor al je hout!
 

Contacteer Houthandel Carlens voor al je hout!

Op deze website vind je alvast verdere informatie omtrent onze houthandel met zagerij en schaverij. Ook meer algemene inlichtingen, bijvoorbeeld over de verschillende houtsoorten, vind je hier terug. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je nog verdere vragen hebt over onze diensten of onze producten. In dat geval kan je ons altijd contacteren, via telefoon op het nummer 016/61.70.17 of via e-mail op info@carlenshout.be. Ook in onze ruime toonzaal te Aarschot (Vlaams-Brabant) staat ons team van experts altijd voor je klaar om je te helpen indien nodig!