Carlens Houthandel

Hout is een materiaal met ontzettend veel voordelen. De warme uitstraling van dit natuurproduct brengt sfeer in elk interieur, maar ook voor tal van andere toepassingen biedt hout een kwalitatieve oplossing. Bovendien is het een duurzaam materiaal dat, mits een correcte behandeling en een correct onderhoud, jarenlang meegaat. Ga je bouwen of verbouwen? Je interieur opfrissen? Of zoek je een materiaal om de details in je tuin, zoals een pergola of terras, mee af te werken? Bij Houthandel Carlens in Aarschot vindt iedereen wat hij nodig heeft.

Hout voor daken en gevels

Het aanbod van Houthandel Carlens bevat heel wat verschillende houtsoorten die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. Zo vind je bij ons alle benodigdheden voor het opbouwen van zowel platte als hellende daken, waaronder hout voor daktimmers, dakpannen, roofing en onderdakfolies. Ook voor gevelbekleding ben je bij Houthandel Carlens aan het juiste adres. Je hebt hier de keuze uit diverse soorten gevelbekleding van kwalitatieve merken zoals Trespa, Deceuninck, Rockpanel en Eternit.

Houtproducten voor je interieur

Niet enkel voor daken en gevels, maar ook binnenshuis is hout een vaak gebruikt product. Voor deuren, wanden, plafonds, trappen en vloeren: je vindt het allemaal bij Houthandel Carlens. Wat vloeren betreft, bieden wij een ruime keuze aan parketten, laminaat, kurkvloeren en vinyl, zodanig dat iedereen een vloer naar zijn smaak zal vinden in onze houthandel! Daarenboven denken wij ook aan het milieu en aan jouw comfort, en dit in de vorm van isolatie. Wij verkopen zowel thermische als akoestische isolatie voor daken, vloeren en wanden.

Plaatmateriaal, tuinhout en meer

Ben je op zoek naar houten plaatmateriaal? In onze houthandel vind je zowel bouw- en constructieplaten als decoratieve plaatmaterialen. Twijfel je welke producten het meest geschikt zijn voor jouw project, dan geven wij je graag raad omtrent jouw mogelijkheden. Voorts verkopen wij tevens tuinhout voor bijvoorbeeld pergola’s, terrassen en tuinschermen en kan je ook in onze houthandel terecht voor diverse benodigdheden. Denk hierbij aan balkdragers, lijmen en siliconen, onderhoudsproducten, schroeven, enzovoort.

Jouw houthandel in Vlaams-Brabant

Zowel schrijnwerkers als particulieren vinden hun gading bij Houthandel Carlens. Ons uitgebreide assortiment aan houtproducten en benodigdheden biedt voor ieder wat wils. Ook voor deskundige raad en advies kan je altijd bij ons komen aankloppen. Ben je op zoek naar een professionele houthandel met een hart voor hout? Of wil je graag meer ontdekken over ons aanbod of onze prijzen? Neem dan gerust contact op of laat je inspireren in onze toonzaal te Aarschot, Vlaams-Brabant!