Het perfecte schaafwerk

De veelzijdigheid van hout is amper te beschrijven. Planchetten, omlijstingen van ramen en deuren, plinten, trappen, en ga zo maar voort: in elk gebouw valt wel iéts in hout terug te vinden. Wil jij graag hout gebruiken in je bouwplannen, dan ben je aan het goede adres bij Carlens in Aarschot. Naast een houthandel en zagerij beschikken wij ook over een eigen schaverij, waar verschillende soorten ruw hout geschaafd worden tot standaardafmetingen of in de maten die door de klant gevraagd worden. In wat volgt ontdek je meer over ons kwalitatieve schaafwerk.

Schaafwerk in alle vormen en maten

Bij Carlens kan je niet alleen terecht voor ruw hout, ook schaafwerk behoort tot onze mogelijkheden. Wij beschikken over een perfect uitgeruste schaverij waar een team van professionele vakmensen alles in goede banen leidt. Diverse soorten hout kunnen hier geschaafd worden, vierkant voor timmerwerk of op maat volgens de wensen van de klant. Plinten, planchetten, deurlijsten, parket, gevelbekleding,… Alle hout wordt door ons zodanig geschaafd tot de juiste vorm en afmetingen. Vervolgens kunnen wij het schaafwerk zowel kleurloos als groen behandelen in ons drenkstation om zo aantasting door schimmels en insecten te voorkomen.

Een moderne schaverij voor allerhande schaafwerk

De moderne schaverij van Carlens is een dynamische werkplaats die is uitgerust met een hoogtechnologisch machinepark. De machines worden uiteraard manueel ingesteld, maar vervolgens wordt alle schaafwerk volledig automatisch geproduceerd. Hierdoor zijn we in staat om op een snelle en flexibele manier te werk te gaan. De meest uiteenlopende vormen zijn voor onze schaverij dan ook geen enkel probleem! Wij leveren schaafwerk aan zowel groot- en detailhandelaars als aan ondernemers en particulieren. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor al je schaafwerk, neem dan zeker contact op met Carlens.

Houthandel Carlens: voor al je schaafwerk

Van boom tot volledig afgewerkt product: Houthandel Carlens uit Vlaams-Brabant heeft de complete productie in eigen handen. Wij beschikken onder andere over een eigen zagerij en schaverij. Onze schaverij bestaat uit een volledig geautomatiseerd machinepark wat diverse bewerkingen mogelijk maakt. Er wordt allerhande schaafwerk geproduceerd in verschillende houtsoorten. Van parket tot gevelbekleding en deurlijsten: voor geschaafd hout moet je bij Carlens zijn! Wil je meer informatie over ons schaafwerk, over de prijzen, of over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om ons te contacteren via telefoon of e-mail. Ook in onze toonzaal in Aarschot staan we altijd voor je klaar met raad en daad!