Gevelbekleding voor elk type gebouw.
 
Gevelbekleding in uiteenlopende materialen.

Diverse soorten gevelbekleding

Zowel voor nieuwe gebouwen als voor renovaties is gevelbekleding een erg dankbaar materiaal. Zo kan je dankzij gevelbekleding een gevel voorzien van een unieke uitstraling, kan je ervoor kiezen om je woning wat meer karakter te geven, en kan je in combinatie met gevelbekleding ook meteen extra isolatie aanbrengen. Ben jij op zoek naar de passende gevelbekleding voor jouw project? Breng dan zeker een bezoek aan Carlens te Aarschot. Bij ons vind je namelijk verschillende soorten gevelbekleding van diverse merken en met tal van afwerkingsmogelijkheden.

Gevelbekleding voor elk type gebouw

Woningen, ziekenhuizen, kantoren,... Zowat elk gebouw kan voorzien worden van gevelbekleding. Bovendien zijn er verschillende manieren waarop gevelbekleding kan worden aangebracht. Bij moderne projecten zal men er bijvoorbeeld vaak voor kiezen om de gevelbekleding te verlijmen, zodat een strakke look wordt bekomen die perfect aansluit bij de stijl van het huis. Naast lijmen kan gevelbekleding eveneens vernageld of geschroefd worden, afhankelijk van jouw wensen. Ten slotte bestaat gevelbekleding in een ruime waaier aan kleuren en zal iedereen dus zeker iets vinden naar zijn smaak.

Gevelbekleding in uiteenlopende materialen

Gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren, en hetzelfde geldt voor de beschikbare materialen. Zo zijn vooral de vezelcementplaten en houten gevelbekleding erg populair, maar ook basalt, HPL of volkern platen, gevelleien, kunststof of composiet planchetten behoren tot de opties. Het assortiment van Carlens bestaat enerzijds uit grote platen die op maat verzaagd kunnen worden, en anderzijds uit een ruim standaard assortiment van houten gevelbekleding. Vind je hier niet meteen je gading? Dan kunnen wij ook naar jouw wensen een gevelbekleding zagen en schaven, vertrekkende uit brut hout.

Verschillende merken van gevelbekleding

Bij Carlens bieden we een ruim aanbod aan gevelbekleding van verschillende merken. Zo vind je bij ons het innovatieve plaatmateriaal van Rockpanel, net zoals gevelbekleding van Trespa, Deceuninck en Eternit. Alle merken die wij aanbieden zijn uiteraard enorm duurzaam en garanderen de hoogste kwaliteit als gevelbekleding. Ze zullen een echte meerwaarde betekenen voor je project!

De gepaste gevelbekleding, die vind je bij Carlens

Duurzame gevelbekleding die zorgt voor een unieke uitstraling: daarvoor moet je bij Carlens zijn! Wij verkopen allerlei verschillende soorten gevelbekleding van kwalitatieve merken, waaronder Rockpanel en Trespa. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Aarschot, Vlaams-Brabant. Hier kan je onze gevelbekleding met eigen ogen bekijken, en bij ons team van medewerkers kan je terecht met al je vragen over gevelbekleding! Uiteraard kan je ons ook steeds contacteren op het telefoonnummer 016/617 017 of via mail op info@carlenshout.be.


De gepaste gevelbekleding, die vind je bij Carlens.
 
Duurzame gevelbekleding die zorgt voor een unieke uitstraling: daarvoor moet je bij Carlens zijn!