Het juiste plaatmateriaal kiezen

Bij bouw- en renovatieprojecten gebruikt men vaak plaatmateriaal om grotere oppervlakken af te werken of voor meer decoratieve doeleinden. Welk plaatmateriaal je best gebruikt, is vooral afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt en ook van jouw persoonlijke voorkeuren. Vraag je je af welk plaatmateriaal het meest geschikt is voor jouw project? Of welke mogelijkheden er allemaal zijn? Kom dan zeker langs bij Houthandel Carlens in Aarschot. Wij beschikken over verschillende soorten plaatmateriaal die voor elke toepassing de juiste oplossing bieden!

Verschillende soorten plaatmateriaal

Bij Houthandel Carlens vind je een zeer uitgebreid assortiment aan plaatmateriaal, bestaande uit bouwplaten, constructieplaten en decoratieve platen. Zo ben je bij ons aan het goede adres voor betonplex, multiplex, spaanplaat, MDF en OSB, en ook voor gipskartonplaten en gipsvezelplaten. Deze laatste zijn steviger en stootvaster dan het plaatmateriaal in gipskarton. Verder vind je bij ons eveneens afbouwplaten in vezelcement, plaatmateriaal in calciumsilicaat en melamineplaten in verschillende kleuren, uitvoeringen en varianten. Ben je nog op zoek naar het juiste plaatmateriaal? Aarzel dan niet en neem zeker contact op met ons. Wij staan altijd klaar met professioneel advies en gaan zo, samen met elke klant, op zoek naar het geschikte plaatmateriaal voor zijn project.

Welk plaatmateriaal voor welke toepassing?

Plaatmateriaal kan voor vele verschillende doeleinden gebruikt worden. Zoek je bijvoorbeeld een kwalitatieve anti-slipvloer voor op een aanhangwagen, dan is betonplex een uitstekende keuze. Laminaat- en melamineplaten zijn dan weer ideaal voor meer decoratieve doeleinden zoals onder andere keukenkastjes en venster- en keukentabletten. Of ben je op zoek naar brandvertragend plaatmateriaal? Dan hebben we voor jou ook calciumsilicaat platen. Dit type plaatmateriaal wordt vaak gebruikt in openbare gebouwen of voor de compartimentering tussen bijvoorbeeld woon- en handelsruimtes. Daarnaast bieden wij nog diverse andere soorten plaatmaterialen die gebruikt kunnen worden voor bekistingen, als onderdak bij een plat dak of zadeldak, voor gevels,… Kortom: bij Houthandel Carlens vind je plaatmateriaal voor elk mogelijk gebruik!

Een ruime keuze aan diverse soorten plaatmateriaal

Van gipsplaten tot brandwerende en waterbestendige platen: bij Houthandel Carlens (Vlaams-Brabant) vind je het allemaal. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit verschillende soorten plaatmateriaal die voor elke toepassing en elk project de geschikte oplossing bieden. Naast plaatmateriaal vind je in onze houthandel tevens diverse materialen voor daken, gevelbekleding, interieur en de tuin. Wil je hier graag meer over weten? Kom dan zeker eens langs in onze zaak te Aarschot. Voor verdere inlichtingen kan je ook altijd contact opnemen op 016/617 017 of via info@carlenshout.be.