Tuinhout voor een sfeervolle tuin

In onze tuin willen we ontspannen en genieten van de natuur. Een mooi tuinontwerp, dat volledig voldoet aan al jouw wensen, is dan ook een must om met volle teugen te kunnen profiteren. Ben je nog op zoek naar het geschikte materiaal om jouw tuin verder in te richten, denk dan zeker eens aan hout. Dit natuurlijke product wordt vaak gebruikt in buitenomgevingen en biedt heel wat verschillende voordelen. Breng zeker een bezoek aan Houthandel Carlens om deze voordelen zelf te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar hout voor vlonders, een tuinhuis, prieel, pergola of veranda, bij ons vind je bijna alle soorten hout om van jouw tuin een paradijs te maken!

Waarom hout gebruiken in de tuin?

Hout is een prachtig product dat tal van voordelen biedt- ook in de tuin. Om te beginnen past het natuurlijke aspect van dit materiaal perfect bij elke tuin en zorgt het ervoor dat er een harmonieus geheel wordt gevormd met alle natuurlijke elementen die rondom aanwezig zijn. Bovendien kan hout werkelijk alle stijlen aan (van klassiek tot modern, authentiek, landelijk,…) en kan je op die manier de stijl van je woning naadloos laten doorlopen in de tuin. De warme uitstraling die van dit product uitgaat zorgt er ten slotte voor dat je tuin wordt ondergedompeld in een gezellige sfeer. Bovendien werken we bij Houthandel Carlens steeds met duurzaam hout zodat je jarenlang kan genieten van jouw tuinhout.

Tuinhout voor een pergola, terrasplanken,…

Een sfeervol materiaal dat perfect is om te gebruiken in de tuin: zo kan hout kort omschreven worden. Maar waarvoor wordt tuinhout zoal gebruikt? Het antwoord is enorm uitgebreid. Bij Houthandel Carlens kan je terecht voor houten gevelbekleding, houten terrasplanken en houten onderconstructies. Ook hout voor een pergola, voor tuinpalen, voor een carport, voor tuinschermen,… vind je bij ons. Qua houtsoorten heb je weerom een ruime keuze. Denk hierbij aan Bankirai, Tali, Padouk, Ipé, geïmpregneerde Den, Itauba, Azobe, en nog veel meer. Wil je graag verdere inlichtingen over al onze beschikbare houtsoorten voor de tuin, dan kan je altijd bij ons terecht voor een antwoord op je vragen. Wij vertellen je graag meer over de specifieke eigenschappen van alle soorten tuinhout!

Maak van je tuin een paradijs op maat

Bij Houthandel Carlens in Aarschot vind je een groot aantal houtsoorten voor de tuin die meteen uit voorraad leverbaar zijn. Maar dat is niet alles: wij bieden je ook deskundig advies en maatwerk om jouw eigen tuinideeën mee te realiseren. Bovendien beschikken al onze producten over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je bent altijd van harte welkom om toepassingen van ons tuinhout in onze toonzaal te komen bekijken! Indien je vragen hebt over welk soort hout voor jouw tuin het beste is, het gebruik of de prijs ervan, neem dan contact op met ons via e-mail of 016/617 017.