Diverse benodigdheden

Bij Houthandel Carlens in Aarschot ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten hout om te bouwen of te renoveren. Materialen voor daken, gevels en interieurs, diverse plaatmaterialen, tuinhout en zelfs isolatie, kortom: allerlei houtproducten die je kan gebruiken om jouw project tot een perfect einde te brengen. Om ons aanbod helemaal compleet te maken vind je bij Houthandel Carlens ook diverse benodigdheden voor het monteren, afwerken en behandelen van hout.

Lijmen, siliconen,… voor een perfecte plaatsing

De doe-het-zelver is in goede handen bij Houthandel Carlens. Bij ons vind je diverse siliconen om af te kitten, montagekits voor onder andere plinten en mouluren, lijmen en parketlijmen, bind- en kleefmiddelen voor gipskarton, allerhande schroeven en nagels, en ga zo maar voort. Daarnaast verkopen wij ook balkdragers en tegeldragers (voor een perfecte plaatsing van je terras) evenals deurbeslag. Dit laatste gaat van scharnieren tot klinken, zowel in modern design als in meer klassieke stijlen. Ben je op zoek naar producten voor de plaatsing van houten platen, balken, isolatie,…? Kom dan zeker eens langs in onze houthandel!

Houtbescherming en houtbehandeling

Hout is een duurzaam product. Een juiste behandeling en/of correct onderhoud zijn echter wel noodzakelijk om zo lang mogelijk van dit materiaal te kunnen genieten. Daarom biedt Houthandel Carlens ook een waaier aan producten voor houtbehandeling en houtbescherming. Ga je bijvoorbeeld zelf houten planken verzagen, dan kan je bij ons een middel kopen om het verzaagde hout zelf te behandelen. Daarnaast verkopen wij ook diverse onderhoudsproducten voor parket en laminaat, net zoals speciale verven voor gevelbekleding. Zijn je houten vloeren of gevelbekleding dus toe aan een stevige onderhoudsbeurt, of kunnen ze wel wat worden opgeknapt, dan voorzien wij je met plezier van de juiste producten.

Alle benodigdheden voor plaatsing en afwerking

Van de plaatsing tot de afwerking: bij Houthandel Carlens vind je alles wat je maar kan nodig hebben om jouw project te realiseren. Lijmen, schroeven, bouten, vernissen, en ga zo maar door. Bovendien kan je ook altijd op ons rekenen voor deskundig advies op maat. Voor verdere informatie over ons aanbod kan je contact opnemen op 016/617 017 of via info@carlenshout.be. Ook in onze toonzaal te Aarschot (Vlaams-Brabant) ben je uiteraard steeds van harte welkom! Aarzel dus niet en vertrouw op Carlens voor al je vragen omtrent hout.