top of page

BINNENDEUREN

EEN BINNENDEUR VOOR U

Interieurinrichting vergt tegenwoordig een steeds grotere flexibiliteit. 

Onze gevarieerde collectie deuren in massieve houtsoorten, deuren met edele fineer-combinaties, gelakte deuren of deuren voorzien van kunstzinnige glascreaties bieden meerwaarde in elk interieur.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

GEVARIEERDE COLLECTIE DEUREN

Houthandel Carlens biedt u verfdeuren aan met een kern in honingraat (celrooster) of tubespaan (spaanvulling). Vlakke verfdeuren worden met een in grondlaag geverfde HDF afgewerkt en bij de designdeuren heb je dezelfde HDF met een ingefreesde tekening of strepenpatroon. 

Laminaatdeuren zijn opgebouwd uit een kern in tubespaan (spaanvulling) bekleed met een HPL-laminaat die in een enorm kleurenpalet verkrijgbaar is. Bij onze fineerdeuren heb je de keuze uit een vlak of gemodelleerd deurblad in tubespaan, bekleed met fineer van edele houtsoorten. 

Massieve deuren van klassiek tot modern kunnen op aanvraag volledig volgens uw model of wensen gemaakt worden.

Buiten het reguliere gamma deuren bieden wij ook brandwerende deuren aan in RF30 of RF60 alsook geluidswerende deuren en veiligheidsdeuren behoren tot de mogelijkheden.

PLAATSKLARE DEUREN

Wij kunnen u dit gamma volledig plaatsklaar aanbieden met een kast helemaal op maat gemaakt, gesierd met de juiste omlijsting, slot, scharnieren en deurkruk. Afgewerkt zonder omlijsting met een blokkader of onzichtbaar weggepleisterd behoort ook tot de hedendaagse trends. Deze kasten en omlijstingen zijn te verkrijgen in massief, fineer, multiplex of MDF. 

OP ZOEK NAAR EEN BINNENDEUR

Bent u een groot- of kleinhandelaar, architect, projectontwikkelaar, ondernemer of particulier, iedereen is welkom om de juiste keuze te maken uit ons uitgebreide gamma. 

Aarzel niet en neem contact met ons op!

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page