top of page

COMPOSIETEN TERRASSEN

COMPOSIET TERRASSEN EN TUINSCHERMEN VOOR EEN DUURZAME TUIN

Composiet terrassen zijn samengesteld uit houtvezels en polymeren. Dit materiaal heeft als voordeel dat je de goede eigenschappen van hout gaat combineren met deze van kunststof. Zo is bijvoorbeeld de gladheid/schuifbaarheid minder groot dan bij getegelde en/of houten terrassen.

 

Bovendien zijn deze terrasplanken door hun 100% recycleerbaarheid zeer milieuvriendelijk.

 

Wens je wat meer informatie of wil je deze terrasplanken eens met eigen ogen zien, kom dan zeker eens langs in onze toonzaal waar we u met plezier zullen verder helpen met al uw vragen.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

terrasplanken-slider-terrafina-massiv-02.jpg

LIGNODUR® TERRAFINA
TERRASPLANKEN

De Lignodur® terrafina terrasplanken zullen u overtuigen door hun natuurlijk karakter en hun aangenaam gevoel. In tegenstelling tot hout blijven deze terrasplanken barst- en splintervrij. Eveneens bezitten ze een hoge weerstand tegen zon, regen, koude, hitte,  zout- en chloorwater. Ook bij langdurige blootstelling aan water behouden de planken hun hoge antislip-eigenschappen en zijn hierdoor uitermate geschikt voor toepassingen bij sauna’s, kuuroorden, terrassen op platte daken en omranding van zwembaden. Door hun ingenieus klik en klem-systeem is de plaatsing ook zeer eenvoudig.

DECEUNINCK TERRAS

Met een Deceuninck terras kan u uw creativiteit de vrije loop laten. Net als bij hout kunnen de terrasplanken van Deceuninck verzaagd worden in oneindig veel vormen en designs! Dankzij de zes verschillende natuurkleuren vormen de planken bovendien de perfecte aanvulling voor elk type architectuur of landschap.

kleurencollectie-twinson.jpg
Composiet-tuinscherm-refugio_2_0_Ambiente1_LoCra.jpg

LIGNODUR®- TUINSCHERMEN

Lignodur®- tuinschermen bestaan uit vlakke en/of schuine moduleerbare panelen die zowel in de hoogte als in de breedte aanpasbaar zijn. Deze schermen worden gekenmerkt door een hoge stabiliteit, een ruim smaakvol kleurenpalet en bovendien hebben ze een onderhoudsvriendelijk oppervlak. Deze tuinschermen van 180×180 cm gecombineerd met aluminium palen van 186 cm en bijbehorende voetstukken zorgen voor een stevige verankering in alle mogelijke ondergronden.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page