top of page
Vloer-Vinyl-Floorify-F054-CMYK (1).jpg

FLOORIFY

JE STIJL, JE VLOER, JE THUIS

Thuis zet u uw eigen karakter in de verf.  Of het speels, enthousiast of sereen is: het interieur weerspiegelt uw persoonlijkheid.

 

Floorify is op en top Belgisch design. Floorify combineert het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid. 

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

Vloer-Vinyl-Floorify-F101.jpg

XL PLANKEN, GROTER EN GEDURFDER

Extra lang en extra breed formaat en een uiterst natuurlijk effect.

LANGE PLANKEN

Puur tot in detail. Vloeren geïnspireerd door kleine details, uitgekiende dessins en fijne houtstructuren die precies passen bij je levensstijl. Klassiek, rustiek of liever vooruitstrevend: je ontdekt een kleurenpalet voor je smaak en stijl.

Vloer-Vinyl-Floorify-F019-CMYK.jpg
Vloer-Vinyl-Floorify-F054-CMYK (1).jpg

PLANKEN

Warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven u Floorify rigide vinyl vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is.

VISGRAAT - TIJDLOZE EYECATCHER

De jongste telg uit de Floorify familie is de visgraatvloer. De vloer ademt de sfeer van chique herenhuizen. Floorify maakte er een speelse en eigenwijze versie van. Floorify koos ook bewust voor afzonderlijke plankjes die je eenvoudig en snel in elkaar klikt. Het geeft uw interieur net dat tikkeltje meer allure.

F319Anago_RGB_LR.jpg
Vloer-Vinyl-Floorify-F023-CMYK.jpg

TEGELS - VOOR EEN STRAKKE LOOK

60 op 90 cm. Het extra grote formaat maakt voegen nagenoeg onzichtbaar en het plaatsen extra snel en eenvoudig. Meteen speelt het formaat ook in op de interieurtrend van het moment: naadloze oppervlaktes met een heel natuurlijk effect. De tegels hebben dezelfde uitstraling als beton of natuursteen zonder de nadelen.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

CONNY

Een snelle poetsbeurt om vuil, vet of voetstappen te verwijderen? Conny is je beste vriend. Als poetsen plezant zou zijn, dan was deze pH-neutrale cleaner de leukste van de klas.

 

CONNY TURBO

Hardnekkig vuil verdient een hardnekkige aanpak. Met de Conny Turbo intensieve reiniger pak je de smerigste vlekken aan. Zonder medelijden.

Conny.jpg

LAAT JE INSPIREREN

bottom of page