top of page
Vloer-Parador-Vinyl-pbva011f3_pbvm046.jpg

PARADOR

MODULAR ONE

Dit is het nieuwe wonen: Modular ONE, de sterke en vooruitstrevende meerlaagse vloer in authentieke en eigentijdse designs. Als veelzijdig toepasbare elastische vloer voldoet Modular ONE aan alle vereisten voor dagelijks gebruik – is geschikt voor vochtige ruimtes, slijtvast, woongezond en onderhoudsvriendelijk. Naast de exclusieve decors en robuuste oppervlakken met uitgesproken tastbare en fraaie motieven, scoort deze stille vloer die vrij is van weekmakers op alle fronten. Modular ONE is ecologisch toonaangevend en voldoet aan de hoogste normen van duurzaam wonen.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

Vloer-Parador-Vinyl-pbva020f2_pbvm004.jpg

VINYL

Vinyl is als eigentijdse en innovatieve grondstof de eerste keuze voor esthetische en functioneel hoogwaardige ruimteconcepten. Vinyl komt zowel in particuliere als zakelijke omgevingen buitengewoon goed tot zijn recht, als maximale slijtvastheid van belang is. De authentieke reproductie van natuurlijke materialen kan in vinyl met verbluffende perfectie worden gerealiseerd. In de drie assortimentstypen, met HDF-kernplaat, met SPC-kernplaat, als volmateriaal en voor verlijming, voorziet vinyl van Parador voor elke gebruikstoepassing in het optimale systeem en maakt gelijke
motieven mogelijk door alle product-varianten heen.

BASIC - CLASSIC - TRENDTIME

Parador Vinyl is een esthetische allrounder: de vinylvloeren verlenen ruimtes een speciale sfeer met hun decors en oppervlakken en gaan elke renovatie-uitdaging aan.
Parador voorziet met de drie productlijnen Basic, Classic en Trendtime alle mogelijkheden voor de vormgeving van uw centrale scène. Voor de meest persoonlijke plek in de wereld: uw thuis..

Vloer-Parador-Vinyl-pbva035f2_pbvm103_OBI.jpg
Vloer-Parador-Vinyl-pbma005f2_pbmm008.jpg

VINYL MET HDF KERN

Vinyl met HDF-kernplaat is de perfecte oplossing voor het ontwerpen van woonruimten waarin kleine oneffenheden moeten worden gecompenseerd. De geïntegreerde contactgeluidisolatie van kurk zorgt voor een aangenaam stille ruimteakoestiek en bied tegelijkertijd een hoge mate van comfort.

VINYL MET SPC-KERNPLAAT

Vinyl met SPC-kernplaat is de vloer voor universeel gebruik. Zijn harde kernplaat compenseert perfect oneffenheden in de ondergrond. Renovaties op tegels kunnen de woonruimte een heel nieuwe uitstraling geven met beperkte inspanning. In veeleisende ruimtesituaties, zoals grotere kamers, kamerhoge ramen en serres, is vinyl met SPC-kernplaat de ideale keuze.

Vloer-Vinyl-Floorify-F013-CMYK.jpg
Vloer-Vinyl-Floorify-F004-CMYK.jpg

VINYL UIT VOL MATERIAAL

Vinyl uit volmateriaal is robuust en gemakkelijk te reinigen, en is dankzij zijn waterbestendigheid bijzonder geschikt voor ruimten die worden blootgesteld aan vocht.
Door zijn lage opbouwhoogte is hij de ideale veelzijdige oplossing voor renovaties waarbij elke millimeter telt.

VINYL OM TE VERLIJMEN

Vinyl om te verlijmen is vanwege zijn extreem lage opbouwhoogte ideaal voor veeleisende renovatieprojecten.

Vloer-Vinyl-Floorify-F015-CMYK.jpg

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page