top of page

ALLES VOOR UW DAK

ALLES VOOR DE CONSTRUCTIE VAN DAKEN

Het dak is ongetwijfeld een van de belangrijkste onderdelen van een gebouw. Daken beschermen ons tegen weer en wind, en stevig daktimmerwerk is dan ook een absolute must. Bij Houthandel Carlens in Aarschot vindt u alle benodigdheden voor de opbouw van een kwalitatief dak, gaande van hout voor platte en hellende daken tot onderdakfolieisolatiematerialen en dakplatendakramen en lichtkoepels, dakpannen, leien en roofing. Ontdek hier meer over de talloze materialen die wij aanbieden voor de bouw van daken.

TIMMERHOUT VOOR HELLENDE EN PLATTE DAKEN

Voor hellende en platte daken wordt vaak naaldhout gebruikt, bijvoorbeeld Douglas spar of Vuren.

Ons eigen ATG-gekeurd drenkstation, waar het hout kleurloos en groen gedrenkt wordt, zorgt ervoor dat schimmel en schade door insecten wordt voorkomen. 

Al ons timmerhout is CE-gekeurd en op aanvraag is ook PEFC-gekeurd hout verkrijgbaar, dus altijd zeker van een goede kwaliteit.

DAKEN IN TECHNISCH HOUT

Naast massief hout kan u voor het dak ook gebruik maken van technisch hout. Dat is een samengesteld materiaal uit verschillende componenten dat wordt gebruikt voor I-liggers, gelijmde liggers en LVL-platen. Het heeft enkele interessante voordelen. Zo is het veel minder zwaar dan massief hout en veel stabieler, doordat het minder snel krom trekt. Technisch hout wordt vaak gebruikt voor de constructie van wanden en daken bij houtskeletbouw.

ALLE BENODIGDHEDEN VOOR DAKEN

Om volledige daken te realiseren zijn er natuurlijk meerdere producten nodig dan alleen hout. Daarom bieden wij u ook diverse benodigdheden voor dakconstructies aan, o.a. verschillende materialen voor dakranden en onderdakfolie, isolatiemateriaal, houtvezelplaten, leien, dakpannen, roofing, dakramenlichtkoepels, en nog veel meer. 

Kom kennismaken met ons volledige aanbod in onze toonzaal!

HOUT VOOR UW DAK EN MEER

Ben je op zoek naar de juiste materialen om een sterk én esthetisch dak te realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  

Voor meer inlichtingen over ons gamma staan wij steeds voor u klaar: bel naar het nummer 016 61 70 17 of stuur een e-mail naar info@carlenshout.be

bottom of page