top of page

DAKRAMEN, KOEPELS, ROOKLUIKEN, ACRYLAATPLATEN

NATUURLIJK LICHT IN HUIS

Dakvensters ziet u steeds meer in woningen. Ze bieden dan ook een groot voordeel: extra veel lichtinval in de woonruimte, kamer of zolder. Bij Houthandel Carlens is het aanbod aan dakvensters heel groot. U vindt er het standaard tuimeldakvenster, maar er zijn nog allerlei andere types: uitzet-tuimelvensters, elleboogvensters, uitstapvensters, balkondakvensters of dakramen met een verhoogde tuimel-as … We hebben alleen vensters en toebehoren van kwaliteitsmerken zoals marktleider Velux.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

GENIET MEER VAN HET DAGLICHT

Ook voor dakkoepels en lichtkoepels kan u bij ons terecht. Deze platdakvensters bestaan uit een lichtdoorlatende koepel en een opstand. Natuurlijk zijn er ook verschillende vormen verkrijgbaar, vlakke, ronde, vierkante en rechthoekige of piramidevormige koepels. De koepel zelf kan gemaakt zijn van glas, acrylaat of polycarbonaat dat helder of juist ondoorschijnend is. Om warmteverlies via de koepel tegen te gaan kan er geopteerd worden voor een enkelwandige, dubbelwandige, driewandige, vierwandige of super isolerende uitvoering. Er zijn lichtkoepels met manuele of elektrische bediening.

VEEL LICHT ÉN VEILIGHEID!

Een speciaal soort koepel is het rook- en warmteafvoersysteem (RWA). Deze dakkoepel, ook wel brandkoepel of rookluik genoemd, opent automatisch in geval van brand. Dankzij het ontrokingssysteem kunnen rook, schadelijke gassen en warmte ontsnappen en ontstaat er een rookvrije zone. Evacuatie van personen wordt daardoor ook eenvoudiger.

LICHT WAAR JE MAAR WILT

Ook voor lichtdoorlatendheid bij andere toepassingen zoals acrylaatplaten, beter bekend als Plexiglas®. Dit is een zeer transparante kunststof waardoor helder daglicht overal gegarandeerd is. Acrylaat is uv-bestendig dus verkleurt niet, ook niet na vele jaren. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes en is heel eenvoudig te verwerken.

Breng een bezoek aan onze toonzaal!

bottom of page