Deceuninck gevelbekleding

Deceuninck, gevelbekleding in houtcomposiet

Een gevelbekleding uit houtcomposiet zoals Twinson van Deceuninck is een degelijk alternatief voor een massiefhouten gevelbekleding. Houtcomposiet is een samenstelling van houtvezels en kunststofvezels. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de gevelbekleding er uitziet als van echt hout, terwijl het wel zonder nabehandeling zijn uitzicht en kleur behoudt. Dat maakt houtcomposiet gevelbekleding een uiterst duurzame en gemakkelijk te onderhouden gevelbedekking.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 +32 16 61 70 17

Offerte aanvraag

PVC-gevelbekleding van Deceuninck

Wil je een eenvoudig te plaatsen en onderhoudsvriendelijke gevelbekleding aangepast aan je PVC-ramen, kies dan voor de Premium PVC-gevelbekleding van Deceuninck. Ben je eerder op zoek naar en budgetvriendelijke gevelbekleding dan vind je zeker je gading binnen de standaard PVC-gevelbekleding van Deceuninck. Je hebt de keuze uit acht matte kleuren met houtnerfstructuur of in gladde uitvoering.

Kom je Deceuninck gevelbekleding kiezen bij houthandel Carlens

Het hele assortiment van Deceunick gevelbekleding kun je in onze toonzaal in Aarschot, Vlaams-Brabant, komen bekijken. Uiteraard kun je ook met ons opnemen via 016 61 70 17 of info@carlenshout.be.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?