Eternit gevelbekleding

Eternit gevelbekleding in vezelcement

Houthandel Carlens is een van de belangrijkste verdelers van Eternit gevelbekleding in vezelcement. Wij beschikken over een zeer ruime voorraad van het hele Eternit assortiment. Eternit gevelbekleding is zeer duurzaam en geeft zowel bij nieuwbouw als renovatie een grote decoratieve meerwaarde. Bovendien is deze gevelbekleding geluidsisolerend en een onderhoudsvriendelijke bescherming voor gevels. Eternit gevelbekleding kan op geventileerde gevels en op geveldelen, bijgebouwen, dakkapellen en dakranden geplaatst worden. Dankzij de natuurlijke samenstelling uit Portlandcement, minerale vulstoffen en organische versterkingsvezels is Eternit gevelbekleding zeer milieuvriendelijk.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 16617017

Offerte aanvraag

Eternit cEDRAL sIDINGS

Eternit gevelbekleding vind je in tal van vormen, kleuren en texturen. Haast voor elke toepassing of smaak hebben we een aangepaste Eternit gevelbekleding. Wil je je gevel te bekleden met stroken, dan vind je zeker je gading bij Eternit Cedral en Cedral Click. Deze gevelstroken zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen en oppervlaktestructuren. Dankzij het gelijklopend kleurassortiment zijn de Eternit Cedral Board dakranden en gevelplaten ideaal om te combineren met deze stroken.

Eternit gevelplaten

Heb je liever een strakkere look of wil je grote delen gevel bekleden dan biedt Eternit Equitone een heel scala aan decoratieve gevelplaten. Deze architectonische bekledingsplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en oppervlaktes. In het Equitone gamma vind je Linea, Tectiva (vroeger Eter Color), Natura, Natura Pro, Pictura en Textura. Al deze Eternit gevelplaten kunnen op een houten of aluminium draagstructuur geplaatst worden, zichtbaar bevestigd met schroeven of nagels, of onzichtbaar verlijmd.


Zoek je een gevelsteunplaat waarop je baksteenstrips kunt aanbrengen, dan biedt Eternit een oplossing met EterBacker HD.

Eternit gevelleien

Met Eternit vezelcementleien heb je duurzame, ademende en isolerende gevelbekleding. Het gamma leien bestaat uit Alterna, Boronda, New Stonit, Umbra, Activa en Caliza. Dit uitgebreide aanbod leien kun je zowel een strak afgelijnde en moderne uitstraling realiseren als een rustieke look.

Het hele assortiment van Eternit gevelbekleding kun je in onze toonzaal in Aarschot, Vlaams-Brabant, komen bekijken. Uiteraard kun je ons voor al je vragen ook steeds contacteren op het telefoonnummer 016 61 70 17 of via mail op info@carlenshout.be.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?