Trespa gevelbekleding

Trespa, de robuuste gevelbekleding

Trespa Meteon en Trespa Izeon zijn HPL-gevelbekledingsplaten (High Pressure Laminate). Deze HPL-platen bestaan uit onder hoge druk en zeer hoge temperatuur samengeperste vezels en harsen. Met dit productieproces krijg je een uiterst robuuste en zeer slagvaste plaat. Trespa is zeer goed bestand tegen krassen en dankzij zijn gladde oppervlak gemakkelijk te onderhouden. Daarom vind je het ook veelvuldig terug voor gebruik in binnentoepassingen. Om ze als gevelbekleding te gebruiken, zoals bij Trespa Meteon en Izeon, hebben deze platen nog uv-bestendige lagen gekregen voor kleurvastheid.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 16617017

Offerte aanvraag

Veelzijdige mogelijkheden met Trespa Meteon gevelbekleding

Trespa Meteon biedt uit een breed gamma standaardkleuren waaronder ook metallic kleuren. De Natural en Woodsdecors geven je gevel dan weer een extra organische look of houtlook. Ook in de oppervlaktestructuur heb je verschillende keuzemogelijkheden bij Trespa Meteon: standaard is er de Satin afwerking maar ook een gestructureerd Rock oppervlak of glanzend Gloss oppervlak is mogelijk. Als je weet dat het hele gamma in vier diktes en afmetingen verkrijgbaar is meteen duidelijk dat Trespa Meteon een zeer veelzijdige HPL-gevelbekleding is. Daardoor is dit gamma gevelbekledingsplaten gemakkelijk te combineren met andere bouwelementen.

Trespa Izeon, een handig assortiment

Trespa Izeon is sterk vergelijkbaar met Trespa Meteon maar in een handig beperkt assortiment. Hier heb je de keuze uit negen RAL-kleuren zodat de combinatie met andere bouwelementen nog eenvoudiger wordt. Deze gevelbekledingsplaten zijn beschikbaar in een dikte van zes mm en de formaten 3050 x 1530 mm en 2130 x 1420 mm. Allebei zeer gemakkelijk te verwerken.

Om je gevel te bekleden met Trespa moet je bij houthandel Carlens zijn

Kom het assortiment Trespa gevelbekleding ontdekken in onze toonzaal in Aarschot, Vlaams-Brabant. We geven je graag technische informatie en advies, ook telefonisch op 016 61 70 17 of via mail op info@carlenshout.be.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?