Interieur

Hout in je interieur

Hout is een natuurlijk materiaal met een warme uitstraling en een unieke look. Het is dus niet zo verbazend dat men in interieurs vaak gebruik maakt van hout om een specifieke sfeer te creëren. En dat is niet het enige, als hout op een verantwoorde manier gekapt wordt, is het een ecologisch materiaal dat makkelijk te verwerken is tot op maat gemaakte producten. Reden te meer dus om ook jouw interieur uit te rusten met dit unieke materiaal! Houthandel Carlens uit Aarschot biedt je verschillende mogelijkheden.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 +32 16 61 70 17

Offerte aanvraag

Waarom kiezen voor hout in je interieur?

Een warme uitstraling, natuurlijk en ecologisch, en ook nog eens eenvoudig te verwerken; dat zijn nog maar enkele van de vele troeven van hout. Wist je bijvoorbeeld dat hout de omgevingstemperatuur aanneemt en er zo voor zorgt dat je snel een aangenaam binnenklimaat krijgt? Ook koelt het minder snel af, waardoor je energie bespaart. Voorts houdt dit materiaal de luchtvochtigheid stabiel en vermindert het het risico op allergieën en infecties. Hout is niet gevoelig voor statische elektriciteit, zodat het minder vuil en stof aantrekt. Als laatste troef zorgt hout in je interieur ook voor een goede akoestische isolatie.

Prachtige houten vloeren, wanden en plafonds

Hout geeft dus een duidelijke meerwaarde aan een interieur. Maar waarvoor kan het juist gebruikt worden? Om te beginnen kun je kiezen voor een houten vloer. Bij Carlens verkopen we zowel parket (massief, samengesteld en fineer) als laminaat. Qua uitzicht lijken deze vloeren heel erg op elkaar, maar hun samenstelling is uiteraard verschillend. Verder verkopen wij kurkvloeren en vinyl. Voor wanden en plafonds bieden wij verschillende mogelijkheden, grote panelen, planchetten in HDF of hout, enz. Vraag gerust meer informatie over deze producten!

Maak je interieur af met houten deuren en trappen

Ook voor deuren en trappen is hout een uitstekende keuze. Bij Houthandel Carlens vind je tal van verschillende soorten deuren, gaande van klassieke stijldeuren in eik of beuk en vlakke verfdeuren tot moderne gelakte deuren, design deuren, anti-inbraakdeuren, branddeuren … Met andere woorden, je hebt hier heel veel mogelijkheden! Wij verkopen ook zoldertrappen van het merk Fakro en eik en beuk op bool aan trappenmakers, waar zij dan zelf kwaliteitstrappen van maken. Particulier of professioneel, voor elk interieurproject vind je bij Houthandel Carlens de juiste producten!

Een sfeervol interieur dankzij Houthandel Carlens

Je wilt de kamers van je nieuwe woning net iets warmer afwerken? Of je interieur een andere, sfeervollere uitstraling geven? Dan is hout hiervoor het perfecte materiaal. Houten vloeren zoals parket, wandbekleding en plafonds, houten deuren en trappen … je vindt het allemaal bij Houthandel Carlens in Aarschot (Vlaams-Brabant). Neem contact op voor meer informatie via 016 61 70 17 of bezoek onze toonzaal!

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?