top of page

INTERIEUR

HOUT IN UW INTERIEUR

Hout is een natuurlijk materiaal met een warme uitstraling en een unieke look. Het is dus niet zo verbazend dat men in interieurs vaak gebruik maakt van hout om een specifieke sfeer te creëren. En dat is niet het enige, als hout op een verantwoorde manier gekapt wordt, is het een ecologisch materiaal dat makkelijk te verwerken is tot op maat gemaakte producten. Reden te meer om ook uw interieur uit te rusten met dit unieke materiaal! 

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

WAAROM KIEZEN VOOR HOUT IN JE INTERIEUR?

Een warme uitstraling, natuurlijk en ecologisch, en ook nog eens eenvoudig te verwerken; dat zijn nog maar enkele van de vele troeven van hout. Wist u dat hout de omgevingstemperatuur aanneemt en er zo voor zorgt dat u snel een aangenaam binnenklimaat krijgt? Ook koelt het minder snel af, waardoor u energie bespaart. Verder houdt dit materiaal de luchtvochtigheid stabiel en vermindert het het risico op allergieën en infecties. Hout is niet gevoelig voor statische elektriciteit, zodat het minder vuil en stof aantrekt. Als laatste troef zorgt hout in uw interieur ook voor een goede akoestische isolatie.

PRACHTIGE HOUTEN VLOEREN, WANDEN EN PLAFONDS

Hout geeft dus een duidelijke meerwaarde aan een interieur. Maar waarvoor kan het juist gebruikt worden? U kan uw keuze maken uit kiezen voor een houten vloer; massief, samengesteld of fineer.  Voor wanden en plafonds bieden wij verschillende mogelijkheden in houten planchetten Vraag gerust meer informatie over deze producten!

MAAK JE INTERIEUR AF MET HOUTEN DEUREN

Ook voor deuren en trappen is hout een uitstekende keuze. Bij Houthandel Carlens vind je tal van verschillende soorten deuren, gaande van klassieke deuren en vlakke verfdeuren tot moderne gelakte deuren, design deuren, anti-inbraakdeuren, branddeuren … 

Wij verkopen ook zoldertrappen van het merk Fakro en Eik en Beuk op bool aan trappenmakers, waar zij dan zelf kwaliteitstrappen van maken. Particulier of professioneel, voor elk interieurproject vind je bij Houthandel Carlens de juiste producten!

CREËER SAMEN MET ONS EEN SFEERVOL INTERIEUR

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie via 016 61 70 17 of bezoek onze toonzaal!

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page