Binnendeuren

Carlens Houthandel opent zijn deuren voor jou

Interieurinrichting vergt tegenwoordig een steeds grotere flexibiliteit. Daarom vind je bij Carlens Houthandel in Aarschot naast een uitgebreid gamma voor vloer en wand, ook een deur van hoogstaande kwaliteit voor elk interieur. Onze gevarieerde collectie deuren in massieve houtsoorten, deuren met edele fineer-combinaties, gelakte deuren of deuren voorzien van kunstzinnige glascreaties bieden meerwaarde in elk interieur. Ben je op zoek naar kwaliteitsdeuren, standaard of volledig op maat en naar jouw smaak gemaakt, dan vind je zeker en vast je gading bij houthandel Carlens!

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 16617017

Offerte aanvraag

Gevarieerde collectie deuren

Houthandel Carlens biedt je verfdeuren aan met een kern in honingraat (celrooster) of tubespaan (spaanvulling). Vlakke verfdeuren worden met een in grondlaag geverfde HDF afgewerkt en bij de designdeuren heb je dezelfde HDF met een ingefreesde tekening of strepenpatroon. Laminaatdeuren zijn opgebouwd uit een kern in tubespaan (spaanvulling) bekleed met een HPL-laminaat die in een enorm kleurenpalet verkrijgbaar is. Bij onze fineerdeuren heb je de keuze uit een vlak of gemodelleerd deurblad in tubespaan, bekleed met fineer van edele houtsoorten. Massieve deuren van klassiek tot modern, in eik, grenen, notelaar, esdoorn, yellow pine, afara en MDF kunnen op aanvraag volledig volgens jouw model of wensen gemaakt worden.


Buiten het reguliere gamma deuren biedt Carlens houthandel ook brandwerende deuren aan in RF30 of RF60. Ook geluidswerende deuren en veiligheidsdeuren behoren tot de mogelijkheden.

Plaatsklare deuren

Wij kunnen je dit gamma volledig plaatsklaar aanbieden met een kast helemaal op maat gemaakt, gesierd met de juiste omlijsting, slot, scharnieren en deurkruk. Afgewerkt zonder omlijsting met een blokkader of onzichtbaar weggepleisterd behoort ook tot de hedendaagse trends. Deze kasten en omlijstingen zijn te verkrijgen in massief, fineer, multiplex of MDF. De merken van deuren die je bij ons kunt terugvinden zijn onder andere: Bruggen, Oosthout, Theuma, Decruy en Dedonder.

Op zoek naar een binnendeur, die vind je ongetwijfeld bij Carlens

Ben je een groot- of kleinhandelaar, architect, projectontwikkelaar, ondernemer of particulier, iedereen is welkom om de juiste keuze te maken uit ons uitgebreide gamma. Er staat een gediplomeerde interieurstyliste voor je klaar om je verder te helpen. Aarzel niet en neem contact met ons op!

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?