Brandwerende en gepantserde deuren

Uw deur naar zekerheid

Veel mensen voelen zich steeds onveiliger tegenwoordig. Het is niet voor niets dat ze daarom ook voorzorgsmaatregelen nemen. Door de aanschaf van een veiligheidsdeur bijvoorbeeld. Als jij die aankoop ook aan het overwegen bent, kun je altijd terecht bij Houthandel Carlens. Buiten het standaardassortiment binnendeuren biedt Carlens namelijk ook speciale gepantserde deuren.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 016 617 017

Offerte aanvraag

Ongewenste bezoekers blijven buiten de deur

Onze pantserdeuren zijn ontworpen voor uw veiligheid. Ze zijn krasbestendig, slagvast, praktisch niet onderhevig aan slijtage en bestand tegen chemische stoffen. Dankzij het kwaliteitsmateriaal waarmee deze uitstekende veiligheidsdeuren zijn vervaardigd, verzekeren ze je van een optimale bescherming tegen brand, geweld, inbraak en ongewenst bezoek.

Veiligheid in een afwerking op maat

Veiligheidsdeuren van Carlens hebben extra stevig hang- en sluitwerk, zoals scharnieren, extra sluitingen en dievennokken. Door de staalplaten in de deur ben je trouwens ook beschermd tegen grof geweld of wapengebruik. En met een professioneel gemonteerd cilinderslot of andere gesofisticeerde veiligheidssloten maken indringers geen enkele kans. We bieden gepantserde deuren in verschillende designs, structuren en kleuren. Elke deur kan door ons afgewerkt worden zoals jij wilt: geschilderd, gefineerd, bekleed met HPL ... en past dus in ieder interieur.

Houd vlammen op afstand

Ook voor brandwerende deuren ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden veiligheidsdeuren aan met brandweerstand RF30 of RF60, dat wil zeggen dat de deur een half uur of een uur bestand is tegen de inwerking van vuur. Alle branddeuren hebben het BENOR-keurmerk en worden door onze eigen erkende installateurs strikt volgens de normen geplaatst. Ze kunnen de deuren ook op maat inkasten. Verder vind je nog brandwerende deuren in ons gamma, die bij brand automatisch sluiten.

Ook een deur die geluids-, inbraak-, kogel- en brandwerendheid combineert is mogelijk.

Met deuren van Carlens is je veiligheid altijd verzekerd. Bezoek onze toonzaal in Aarschot!