Laminaat

Laminaat

de budgetvriendelijke kwaliteitsvloer

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer bestaande uit een HDF-kern met aan de bovenzijde een uiterst realistische, krasvast afgewerkte decorlaag en aan de onderzijde een tegendrager. 

Deze opbouw zorgt voor een zeer stabiele, budgetvriendelijke en eenvoudig te onderhouden vloer.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 16617017

Offerte aanvraag

Natuurgetrouw laminaat

Met de huidige geavanceerde technologieën vormt de hedendaagse laminaatvloer een bijna perfecte imitatie van een parketvloer tot in de kleinste details. Dit uit zich dan ook in een zeer breed gamma laminaatvloeren wat beschikbare kleuren en oppervlaktestructuren betreft.

laminaat

Plaatsen met kliksysteem

Dankzij de unieke klik-montageverbinding is een laminaatvloer snel en eenvoudig te plaatsen zonder speciaal gereedschap. Het kliksysteem zorgt voor een perfecte aansluiting en duurzame verbinding zowel aan de kopse als aan de langszijden. In combinatie met de juiste ondervloer kun je een laminaatvloer probleemloos op vloerverwarming monteren. Met aangepaste ondervloeren kun je laminaat in de meest uitlopende situaties plaatsen en een goede geluidsdemping realiseren, zowel naar onderen als naar boven.

Laminaat met een blijvend mooie uitstraling

Voor de afwerking van je laminaatvloer beschik je over aangepaste plinten, overgangsprofielen, afwerkingsprofielen en rozetten. Ook alle juiste onderhoudsproducten voor een laminaatvloer zijn beschikbaar. Deze onderhoudsproducten vormen geen laag op je laminaatvloer, zodat die zijn oorspronkelijk aspect behoudt en onderhoudsvriendelijk blijft. Op deze manier kun je blijvend genieten van een laminaatvloer van hoogstaande kwaliteit.

Laminaatvloeren van Carlens Houthandel

Carlens Houthandel uit Aarschot, Vlaams-Brabant is jouw adres voor alles wat te maken heeft met keuze, plaatsing en onderhoud van laminaatvloeren. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. 

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?