Parket

Parket bij Houthandel Carlens

Carlens houthandel is de plek om uw licht op te steken over alles wat te maken heeft met parketvloer. Een houten vloer heeft het voordeel dat die de omgevingstemperatuur aanneemt. Daarnaast isoleert de vloer de warmte, wat dubbel voordeel oplevert!

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 016 617 017

Offerte aanvraag

Massief parket

Massief parket bestaat uit de volledige dikte en breedte uit massieve planken in dezelfde houtsoort. Deze worden meestal na plaatsing gekleurd en afgewerkt. Zo krijg je een uitzonderlijk persoonlijk cachet

Samengesteld parket

Samengesteld parket bestaat uit meerdere lagen van verschillende houtsoorten met een zorgvuldig uitgeselecteerde toplaag van 2,5 tot 5 mm dik massief edel hout. Fineerparket is ook een vorm van samengesteld parket maar met een toplaagje van 1 mm. Deze toplaag van samengesteld parket is reeds volledig gekleurd en afgewerkt. De in de fabriek aangebrachte afwerkingslagen zorgen voor een haast onverslijtbare vloer die bestand is tegen vlekken en krassen. Door de opbouw uit verschillende lagen is dit parket zeer stabiel en de dunnere laag edelhout geeft het samengesteld parket ook nog een extra ecologisch pluspunt. Met bijbehorende plinten, afwerkingsprofielen en accessoires beschik je zo over een totaaloplossing voor een perfect resultaat.

Parketvloeren van Carlens Houthandel

Carlens houthandel in Aarschot heeft alles wat te maken heeft met parketvloeren, massief, fineer en samengesteld parket. Kom eens een kijkje nemen in onze goedgevulde toonzaal van 500 m² in Aarschot. Wij geven u graag alle informatie en toelichting.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?