MEISTER

DE VINYLVLOER ZONDER VINYL

De verschillende ruimtes in huis stellen uiteenlopende eisen aan de vloerbedekking. In de badkamer en de hal moet deze bestand zijn tegen vocht, in de keuken mogen de oude tegels niet zichtbaar
zijn onder de nieuwe vloer en in de slaapkamer en de woonkamer moet de vloer zeer comfortabel zijn en aangenaam voor blote voeten.


De designvloer bestaat in vier varianten voor elk gebruiksdoel, van watervast tot extra-comfortabel.
Dat biedt u de vrijheid uw favoriete decor te kiezen in de uitvoering die past bij de toepassing.


www.meister.com
showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 +32 16 61 70 17

Offerte aanvraag

waarom zonder Vinyl

Wat veel mensen niet weten: » vinyl « stamt van het begrip pvc: polyvinylchloride. Dat is niet per se iets slechts – maar het kan weekmakers bevatten, die bezwaren voor de gezondheid en het milieu met zich meebrengen. Om nog maar te zwijgen van de geuren die eruit vrijkomen. Daarom komt bij de designvloer MeisterDesign geen vinyl of pvc in en op de vloer.  Maar wel de voordelen ervan. Want die zijn onomstreden: onderhoudsgemak, extreme bestendigheid, robuustheid en watervastheid.

MEISTER.DESIGN COMFORT

De behaaglijke comfortvloer met de extra kurklaag.  De designvloer MeisterDesign. comfort behaalt met zijn dubbele kurklaag optimale gecombineerde loop- en contactgeluiddempingswaarden en heeft geen extra dempende onderlaag nodig. Omdat hij zo stil, zacht voor de gewrichten, warm aan de voeten en comfortabel is, is hij bij uitstek geschikt voor alle woon- en slaapkamers, maar in het bijzonder voor kinderkamers.

Meister design flex

Met MeisterDesign. flex wordt renoveren kinderspel. De ondergrond hoeft niet uitgebreid
te worden voorbereid – in tegendeel: oude ondergronden, zoals tegels, kunnen gewoon
blijven liggen, want onder de planken met de speciale, vormvaste AquaSafe-plaat tekenen
deze zich niet af.

Vinyl met SPC-kernplaat

Vinyl met SPC-kernplaat is de vloer voor universeel gebruik. Zijn harde kernplaat compenseert perfect oneffenheden in de ondergrond. Renovaties op tegels kunnen de woonruimte een heel nieuwe uitstraling geven met beperkte inspanning. In veeleisende ruimtesituaties, zoals grotere kamers, kamerhoge ramen en serres, is vinyl met SPC-kernplaat de ideale keuze.

Vinyl uit vol materiaal

Vinyl uit volmateriaal is robuust en gemakkelijk te reinigen, en is dankzij zijn waterbestendigheid bijzonder geschikt voor ruimten die worden blootgesteld aan vocht.
Door zijn lage opbouwhoogte is hij de ideale veelzijdige oplossing voor renovaties waarbij elke millimeter telt.

Vinyl om te verlijmen

Vinyl om te verlijmen is vanwege zijn extreem lage opbouwhoogte ideaal voor veeleisende renovatieprojecten.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?