Wand- & plafondbekleding

Stijlvolle ruimtes dankzij wand- en plafondbekleding

Je ruimte een bijzondere stijl verlenen kan perfect met wand- en plafondbekleding van Carlens Houthandel. Plafonds en schuine daken krijgen een bijzondere sfeer met onze panelen. Deze systeem- en decorpanelen lenen zich bijzonder goed voor de creatie van accenten in je leefruimte of om bijvoorbeeld een volledige zolderruimte om te toveren tot een functionele leefruimte.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 16617017

Offerte aanvraag

Veelzijdige wand- en plafondbekleding

Wand- en plafondbekleding kun je zowel in privé- als in commercieel gebruikte ruimtes toepassen. Het veelzijdige gamma wand- en plafondbekleding met innemende decors en fraaie oppervlaktestructuren biedt tal van toepassingen. Een klassieke stijl, een landelijke ambiance of een modern sfeer oproepen, het kan allemaal want er is altijd een wand- of plafondbekleding die bij jouw stijl en interieur past. In ons assortiment bieden we je de merken ter Hürne en Meister.

Perfecte montage van wand- en plafondbekleding

Om dit assortiment aan wand- en plafondpanelen snel en gemakkelijk te monteren biedt Carlens houthandel ook alle bijpassende bevestigingsmaterialen. Om de bekleding perfect af te werken kun je bij ons kiezen uit een heel gamma afwerkingsprofielen. Hoeken, randen of overgangen, voor al deze noden is er een profiel dat een oplossing biedt. Het creëren van een subtiel lichtaccent of een element in de spotlight zetten, dit kan ook met de aangepaste hoogspanning-, laagspanning- en LED-lampen als aanvulling op onze wand- en plafondpanelen. De harmonieuze combinatie van licht en bekleding zorgen voor een heerlijke behaaglijke sfeer.

Wand- en plafondbekleding van Carlens Houthandel

Bij Carlens Houthandel (Vlaams-Brabant) vind je echt alles van wand- en plafondbekleding. Kom naar onze showroom van 500 m2 in Aarschot. Wij geven je graag alle uitleg en informatie. Heb je nu al vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier, 016 617 017 of info@carlenshout.be

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?