top of page

ISOLATIE

DE JUISTE ISOLATIE VOOR UW PROJECT

Degelijke isolatie is vandaag de dag onmisbaar. Een van de belangrijkste aspecten hierbij is energiebesparing. Thermische isolatie voorkomt namelijk warmteverliezen en beperkt op die manier je energieverbruik. Maar dat is niet alles, want naast thermische isolatie bestaat er ook akoestische isolatie. Deze heeft als doel om geluid van buitenaf te weren, maar ook om de verspreiding van geluiden binnenin het gebouw tegen te gaan. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan akoestische en thermische isolatie, samen met diverse accessoires om nóg beter te isoleren.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

THERMISCHE ISOLATIE MAAKT KOMAF MET WARMTEVERLIEZEN

Thermische isolatie, ook wel warmte-isolatie genoemd, zorgt ervoor dat warmte niet uit een gebouw naar buiten kan ontsnappen. Omgekeerd zorgt deze isolatie er ook voor dat koude of warmte van buitenaf niet in het gebouw kan binnendringen. Hierdoor krijg je zowel ’s winters als ’s zomers een aangename binnentemperatuur. Bovendien betekent dit ook dat er geen energie verloren gaat en dat je dus minder zal verbruiken. Kort gezegd: dankzij thermische isolatie bespaar je op energiekosten én zorg je er tevens voor dat het milieu minder belast wordt door schadelijke stoffen. Ben je op zoek naar kwalitatieve isolatiematerialen, ga dan zeker langs bij Carlens. Wij beschikken over een enorm ruim assortiment aan isolatiematerialen, gaande van PUR, PIR en minerale wollen tot polystyreen, houtwolplaten en volledig geïsoleerde dakpanelen.

AKOESTISCHE ISOLATIE VOOR EEN OPTIMAAL COMFORT

Net zoals thermische isolatie zal ook akoestische isolatie een schil vormen rondom een gebouw. Deze dient echter niet om warmteverliezen tegen te gaan, maar wel om te voorkomen dat hinderlijk lawaai (zoals verkeerslawaai, muziek van iemand uit de buurt,…) van buitenaf niet tot binnen reikt. Om contact- en luchtgeluiden binnenshuis te vermijden gebruikt men eveneens akoestische isolatie. Ook voor dit type isolatie ben je bij Houthandel Carlens aan het goede adres. Om akoestisch te isoleren bieden zij diverse isolatiematerialen voor muren, vloeren,… Aarzel niet om ons te contacteren en hier verdere inlichtingen over te vragen.

KWALITATIEVE ISOLATIE, DIE VIND JE BIJ HOUTHANDEL CARLENS

Goed isoleren was nog nooit zo belangrijk als vandaag. Om jouw huis of gebouw van de perfecte isolatie te voorzien, moet je bij Houthandel Carlens in Aarschot (Vlaams-Brabant) zijn. Bij ons vind je alle mogelijke isolatiematerialen, zowel voor vloeren, buitenmuren en spouwmuren als voor de tussenvloer en het dak. Daarenboven vind je bij ons ook een aanbod aan dampschermen en lucht- en winddichting. Uiteraard staan wij je steeds bij met professioneel advies, zodat de plaatsing van jouw thermische of akoestische isolatie een investering is die zichzelf terugverdient. Er zijn namelijk veel premies en belastingvoordelen te verkrijgen bij de overheid, gemeente en netwerkbeheerder. Voor meer informatie, bel ons op 016/617 017 of stuur een e-mail naar info@carlenshout.be.

bottom of page