top of page

LAMINAAT

LAMINAAT

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer bestaande uit een HDF-kern met aan de bovenzijde een uiterst realistische, krasvast afgewerkte decorlaag en aan de onderzijde een tegendrager. 

Deze opbouw zorgt voor een zeer stabiele en eenvoudig te onderhouden vloer.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

NATUURGETROUW

Met de huidige geavanceerde technologieën vormt de hedendaagse laminaatvloer een bijna perfecte imitatie van een parket. Dit uit zich dan ook in een zeer breed gamma laminaatvloeren wat beschikbare kleuren en oppervlaktestructuren betreft.

LAMINAAT MET CLICKSYSTEEM

Dankzij de unieke click-montageverbinding is een laminaatvloer snel en eenvoudig te plaatsen zonder speciaal gereedschap. Het clicksysteem zorgt voor een perfecte aansluiting en duurzame verbinding zowel aan de kopse als aan de langszijde. In combinatie met de juiste ondervloer kan u een laminaatvloer ook probleemloos op vloerverwarming zwevend plaatsen. 

EEN BLIJVEND MOOIE UITSTRALING

Voor de afwerking van de laminaat zijn er aangepaste plinten, overgangsprofielen, afwerkingsprofielen... . Ook alle juiste onderhoudsproducten zijn beschikbaar. Deze onderhoudsproducten vormen geen laag op je laminaatvloer, zodat die zijn oorspronkelijk aspect behoudt en onderhoudsvriendelijk blijft. Op deze manier kun je blijvend genieten van een laminaatvloer van hoogstaande kwaliteit.

IN ONZE TOONZAAL

Wij helpen u met het maken van uw keuze, geven u informatie over plaatsing en onderhoud. 

Aarzel niet en neem contact met ons op of kom langs in onze toonzaal. 

bottom of page