top of page

MEISTER

LAMINAAT

Al vele jaren is laminaat de meest verkochte harde vloerbedekking. Geen wonder, want laminaat staat als geen ander voor een robuuste en tegelijkertijd fraaie vloervormgeving.

VERSCHILLENDE OPPERVLAKKEN

Echt merklaminaat zoals dat van MEISTER is ook echt authentiek. Het speciaal gedrukte reliëf van het oppervlak van MEISTER-laminaatvloeren is individueel afgestemd op het decoratieve patroon. Het voordeel hiervan: als u met uw vingers over de vloer strijkt, voelt u daadwerkelijk de houtstructuur. De houtporiën, opgevulde knoesten en scheuren voelen exact als een echte houten vloer aan (zoals bijvoorbeeld parket). Verschillende dieptes en gradaties in de glans bepalen de variatie van de synchroonstructuren en verlenen deze vloeren hun echte uiterlijk. Ook door dit kleine, maar daadwerkelijk voelbare detail onderscheidt ons hoogwaardige MEISTER-laminaat zich van andere laminaatvloeren.

REEKSEN

LD 55 (S) - LC 55 (S)

De collecties LD 55 en LC 55 zijn de juiste keuze voor iedereen die belang hecht aan een stevige laminaatvloer van topkwaliteit. De dikte van 7 mm (8,5 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag) en gebruiksklasse 23 | 31 maken deze vloer uitermate geschikt voor alle woon- en slaapkamers, kinderkamers en licht belaste commerciële ruimtes zoals hotelkamers of kantoorruimtes.

LL 150 (S) - LD 150 - LC 150 - LB 150

De slimme laminaatvloer voor alle toepassingen
De laminaatvloeren uit deze vier collecties bieden een zo groot mogelijke veelzijdigheid op gebied van uiterlijk en formaat, in combinatie met de beste technische eigenschappen.
Dankzij hun opbouwhoogte van 8 mm (10 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag), de gebruiksklasse 23 | 32 voor sterk belaste woonruimtes en gemiddeld intensief gebruikte commerciële ruimtes, zoals kleine winkels en restaurants.

LL 250 (S) - LD 250

De extra dikke laminaatvloer voor de hoogste eisen.
De collecties LL 250 en LD 250 beschikken met een dikte van 10 mm (of 12 mm bij geïntegreerde contactgeluiddemping) over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw (gebruiksklasse 23 | 32). 

VOOR DE PERFECTE AFWERKING

Bij MEISTER weet u zeker dat alles bij elkaar past! Ondervloeren, vloerplinten, profielen en afwerkingen – alles komt uit één hand.
Zo wordt uw vloer een integrale interieuroplossing die bij u past en lang meegaat.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page