top of page

PARKET

PARKET

Carlens houthandel is de plek om uw licht op te steken over alles wat te maken heeft met parket

Een houten vloer heeft het voordeel dat die de omgevingstemperatuur aanneemt. Daarnaast isoleert de vloer de warmte, wat dubbel voordeel oplevert!

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

MASSIEF PARKET

Massief parket bestaat uit de volledige dikte en breedte massieve planken in dezelfde houtsoort. Deze worden meestal na plaatsing gekleurd en afgewerkt. Zo krijg je een uitzonderlijk persoonlijke uitstraling.

SAMENGESTELD PARKET

Samengesteld parket bestaat uit meerdere lagen van verschillende houtsoorten met een zorgvuldig uitgeselecteerde toplaag van 2,5 tot 6 mm dik massief hout. 

Fineerparket is ook een vorm van samengesteld parket maar met een toplaag van 1 mm. Deze is reeds volledig gekleurd en afgewerkt. De in de fabriek aangebrachte afwerkingslagen zorgen voor een haast onverslijtbare vloer die bestand is tegen vlekken en krassen. 

De door verschillende lagen opgebouwde parket is zeer stabiel en de dunnere laag edel hout geeft ook nog een extra ecologisch pluspunt. 

Met bijbehorende plinten, afwerkingsprofielen en accessoires beschik je zo over een totaaloplossing voor een perfect resultaat.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page