top of page

PARADOR

SAMENGESTELD PARKET VAN PARADOR

Parket is de klassieker onder de vloerbedekkingen – tijdloos en modern tegelijkertijd, de materiaaleigenschappen zorgen voor een natuurlijke en aangename woonbeleving. De grote veelzijdigheid aan dessins en formaten maakt individuele vormgeving mogelijk van de vloer. 

Parador parket is opmerkelijk duurzaam, creëert een positief woonklimaat, is voetwarm en heeft een hoogwaardige uitstraling.

De productseries Basic, Classic en Trendtime bieden voor elke toepassing parketvloeren waarmee individuele woonwensen werkelijkheid worden. Met het intelligente kliksysteem kunt u razendsnel en moeiteloos genieten van deze tijdloze “Made in Germany and Austria” klassiekers.

PARADOR ELEGANT EN TRADITIONEEL

Het massieve hout van de hoogwaardige parketvloeren van Parador is voorzien van
een lakverzegeld of natuurgeolied oppervlak en is buitengewoon duurzaam.
De lamellenimpregnatie aan de kopse kanten evenals de rondlopend geïmpregneerd
deklaag zorgen voor verhoogde vochtbescherming. Het parket is dankzij de massieve vuren-spar-middenlaag uiterst stabiel en vormvast. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een stabiele verbinding. De gefineerde onderkant van sparrenhout versterkt de constructie van de plank nog eens extra. Alles voor een absoluut mooi blijvende vloer.

PRODUCTENSERIES

Parador parket Basic, Classic en Trendtime.

BASIC

Wie prijsbewust is maar desondanks niet aan kwaliteit wil inboeten, vindt in de productlijn Basic een overtuigende selectie aantrekkelijke parketvloeren voor prachtig wonen.

CLASSIC

Compromisloos in kwaliteit, klassiek in design en universeel toepasbaar: de productlijn Classic is gemaakt voor personen met hoge design- en kwaliteitseisen.

TRENDTIME

Aansprekend voor iedereen voor wie een vloer een statement is: de productlijn Trendtime voorziet in een uniek designspectrum voor modebewust inrichten op topniveau.

LIVING PERFORMANCE

bottom of page