top of page

QUICK-STEP

SAMENGESTELD PARKET VAN QUICK-STEP

Bent u op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zeker niet in combinatie met het comfort van vloerverwarming! Houten vloerbekleding van Quick-Step past binnen elke stijl en bezorgt uw een leven lang plezier.

3 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN 
QUICK-STEP PARKETVLOER

Eenvoudig in te klikken

Dankzij het Uniclic Multifit systeem is de parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan u meteen genieten van de nagelnieuwe vloer.

Echt hout, dat een leven lang meegaat

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. 

Met zorg ambachtelijk gemaakt

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsnedes – is een oprechte passie voor design.

NIEUW - DISEGNO VISGRAAT

Wat maakt dat bepaalde vloerpatronen elke ruimte een vorstelijke aanblik geven? Denk aan Versailles of de 17de-eeuwse barokke kastelen. Zelfs tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds enorm trendy. De nieuwe Disegno parketcollectie tilt deze tijdloze klassieker naar een hoger niveau en biedt twee looks in een eenvoudig te plaatsen vloer. 

LAAT U INSPIREREN

bottom of page