Gipskartonplaten

Gipskartonplaten of Gyproc

Gipskartonplaten, wie kent ze niet? Zeker onder de naam gyprocplaten weet iedereen meteen over welk plaatmateriaal je het hebt. Natuurlijk vind je bij houthandel Carlens in het Vlaams-Brabantse Aarschot een ruim assortiment van deze bouwplaten, de meest gebruikte voor de interieurafwerking van woningen en bedrijfspanden.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 16617017

Offerte aanvraag

Gipsplaten voor verschillende toepassingen

Met deze gipsplaten kun je snel en efficiënt een mooi resultaat neerzetten in je nieuwbouw of bij een renovatie. Om een extra ruimte te creëren, een zolder tot leefruimte om te bouwen, voor valse wanden, scheidingswanden en plafonds, om nissen te realiseren, binnendeuren af te kasten of andere interieurelementen af te werken zoals een open haard, met gipskartonplaten is het allemaal mogelijk.

Voor allerlei toepassingen is er een ideale gyprocoplossing verkrijgbaar in diverse standaardmaten en diktes:

Dampwerende platen, die aan een kant een dampwerende laag hebben, bv. voor plafonds op de bovenverdieping of voor de zolderwanden.

Vochtwerende gipskartonplaten, de perfecte keuze voor natte ruimtes zoals keukens en badkamers. Gebruik ze voor je badkamerwanden, als ondergrond voor de douchetegels of als omkadering van het ligbad.

Brandwerende gyprocplaten kunnen vuur en hitte veel langer weerstaan bij brand.

Schokbestendige gipsplaten, wanneer er heel hoge eisen gesteld worden.

Houthandel Carlens biedt al het plaatmateriaal voor je gyprocwerken, dus kom eens langs of neem contact met ons op!