top of page

ROCKPANEL GEVELBEKLEDING

DUURZAME GEVELBEKLEDING VAN ROCKPANEL

De innoverende gevelbekledingsplaat Rockpanel is vervaardigd uit het vulkanisch gesteente basalt en heeft unieke eigenschappen. De plaat is 100% recycleerbaar, en bestaat voor 25% uit gerecycleerd materiaal. Dankzij de afwerking met een hoogwaardige, uv-bestendige en watergedragen kleurlaag is Rockpanel een milieuvriendelijke en uiterst duurzame, brandveilige gevelbekledingsplaat die alle weertypes kan doorstaan. Deze gevelbekleding is maatvast en ongevoelig voor vocht. Het geeft een esthetische, onderhoudsarme bescherming aan je gevel tegen zon, regen en vocht. Ideale gevelbekleding voor nieuwbouw en renovatie. Zowel een gevel na-isoleren met een geventileerde voorzetgevel alsook dakranden, dakkapellen, dakgoten en plafonds afwerken, het kan allemaal met Rockpanel.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

GEMAKKELIJK VERWERKBAAR

Door zijn unieke samenstelling is Rockpanel uiterst licht van gewicht en eenvoudig te bewerken. De gevelbekledingsplaten zijn buigzaam zodat ook lichte rondingen afgewerkt kunnen worden. Zagen kan met standaard gereedschap en plaatsing is mogelijk met schroeven of nagels, zonder voorboren. Voor een strakke look, hebt u de mogelijkheid om Rockpanel vast te lijmen met het brandvrije lijmsysteem van Bostik. Omdat Rockpanel uiterst vormvast is en nauwelijks werkt, kan het zelfs naadloos bevestigd worden. De zijkanten van de panelen moet u niet behandelen omdat ze vochtongevoelig zijn. Om zijkanten en voorvlak dezelfde kleur te geven heeft Rockpanel kantenlak.

ROCKPANEL ASSORTIMENT

Rockpanel gevelpanelen zijn verkrijgbaar in de versies Uni, Colours, Woods, Stones, Metallics, Chameleon, Brilliant, Natural en Ply. Dit gamma biedt een ruim assortiment RAL-kleuren, houttekeningen, metaalkleuren, glanzende kleuren of kleuren met variërende kleurbeleving plus ongelakte en voorgelakte platen.

De Rockpanel Lines gevelstroken, verkrijgbaar in twee onderling combineerbare breedtes, zijn beschikbaar in 6 kleuren. Deze gevelbekleding met gevelstroken wordt met clips bevestigd of genageld.

Zowel voor de Rockpanel gevelplaten als de Rockpanel gevelstroken is er een heel assortiment aan afwerkingsprofielen en hulpstukken verkrijgbaar.

Bij Carlens hebben we een ruim assortiment aan Rockpanel plaatmateriaal en aan Rockpanel Lines op voorraad. Ben je benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Aarschot. u kan bij onze medewerkers terecht met al uw vragen over Rockpanel

Wij zijn ook bereikbaar via 016 61 70 17 of info@carlenshout.be.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page