top of page

TOEBEHOREN

DIVERSE BENODIGDHEDEN

Bij Houthandel Carlens bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten hout om te bouwen of te renoveren. Materialen voor dakengevels en interieurs, diverse plaatmaterialentuinhout en isolatiemateriaal … Kortom, bij ons vindt u allerlei houtproducten om uw project tot een perfect einde te brengen. 

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

LIJMEN, SILICONEN … VOOR EEN PERFECTE PLAATSING

De doe-het-zelver vindt bij Houthandel Carlens diverse siliconen om af te kitten, montagekits voor onder andere plinten en mouluren, lijmen en parketlijmen, bind- en kleefmiddelen voor gipskarton, allerhande schroeven en nagels, enzovoort. Daarnaast verkopen wij ook balkdragers en tegeldragers (voor een perfecte plaatsing van je terras) evenals deurbeslag. Dit laatste gaat van scharnieren tot klinken, zowel in modern design als in meer klassieke stijlen. Ben je op zoek naar producten voor de plaatsing van houten platen, balken, isolatie …? Kom dan zeker eens langs in onze houthandel!

HOUTBESCHERMING EN HOUTBEHANDELING

Hout is een duurzaam product. Een juiste behandeling en/of correct onderhoud zijn echter wel noodzakelijk om zo lang mogelijk van dit materiaal te kunnen genieten. Daarom biedt Houthandel Carlens ook een waaier aan producten voor houtbehandeling en houtbescherming. Ga je bijvoorbeeld zelf houten planken verzagen dan kun je bij ons een middel kopen om het hout zelf te behandelen. Daarnaast verkopen wij ook diverse onderhoudsproducten voor parket en laminaat, plus speciale verven voor gevelbekleding. Hebben je houten vloer of gevelbekleding een goede onderhoudsbeurt nodig of kunnen ze wel wat worden opgeknapt, dan voorzien wij je met plezier van de juiste producten.

technischhout.jpg

ALLE BENODIGDHEDEN VOOR PLAATSING EN AFWERKING

Van de plaatsing tot de afwerking, bij Houthandel Carlens vind je alles wat je nodig hebt om jouw project te realiseren. Lijmen, schroeven, bouten, vernissen en ga zo maar door. Bovendien kun je ook altijd op ons rekenen voor deskundig advies op maat. Voor verdere informatie over ons aanbod kun je contact opnemen op 016 61 70 17 of via info@carlenshout.be. Ook in onze toonzaal (Aarschot, Vlaams-Brabant) ben je van harte welkom!

bottom of page