top of page

TRESPA GEVELBEKLEDING

TRESPA, DE ROBUUSTE GEVELBEKLEDING

Trespa Meteon en Trespa Izeon zijn HPL-gevelbekledingsplaten (High Pressure Laminate). 

Deze HPL-platen bestaan uit, onder hoge druk en zeer hoge temperatuur, samengeperste vezels en harsen. Met dit productieproces krijg je een uiterst robuuste en zeer slagvaste plaat. Trespa is zeer goed bestand tegen krassen en dankzij zijn glad oppervlak gemakkelijk te onderhouden. Daarom vindt u het ook veelvuldig terug voor gebruik in binnentoepassingen. Om ze als gevelbekleding te gebruiken, zoals bij Trespa Meteon en Izeon, hebben deze platen nog uv-bestendige lagen gekregen voor kleurvastheid.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

VEELZIJDIGE MOGELIJKHEDEN MET TRESPA METEON GEVELBEKLEDING

Trespa Meteon bestaat uit verschillende reeksen waaronder de standaard Uni kleuren, Metallics, Focus, Naturals, wood decors en Lumen. De Natural en Wood decors geven de gevel een extra organische look of houtlook. Ook in de oppervlaktestructuur zijn er verschillende keuzemogelijkheden afhankelijk van de reeks, Satin, Rock, Matt of Diffuse afwerking. Het hele gamma is in verschillende diktes en afmetingen verkrijgbaar. Daardoor zijn deze gevelbekledingsplaten gemakkelijk te combineren met andere bouwelementen.

TRESPA IZEON, EEN HANDIG ASSORTIMENT

Trespa Izeon is sterk vergelijkbaar met Trespa Meteon maar in een handig beperkt assortiment. Hier heb je de keuze uit tien RAL-kleuren zodat de combinatie met andere bouwelementen nog eenvoudiger wordt. Deze gevelbekledingsplaten zijn bestaan in twee diktes en in één of twee verschillende groottes. Allebei zeer gemakkelijk te verwerken. 

TRESPA BIJ HOUTHANDEL CARLENS

Kom het assortiment Trespa gevelbekleding ontdekken in onze toonzaal in Aarschot. We geven je graag technische informatie en advies, ook telefonisch op 016 61 70 17 of via mail op info@carlenshout.be.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page