top of page

TUINHOUT

TUINHOUT VOOR EEN SFEERVOLLE TUIN

In onze tuin zoeken we ontspanning en rust in de natuur. Een mooi tuinontwerp dat volledig voldoet aan al je wensen, is dan ook een must om met volle teugen te kunnen genieten. Ben je nog op zoek naar het geschikte materiaal om jouw tuin verder in te richten, denk dan zeker eens aan hout. Dit natuurlijke product wordt vaak gebruikt in buitenomgevingen en biedt heel wat verschillende voordelen. Breng zeker een bezoek aan Houthandel Carlens in Aarschot om het zelf te ontdekken. Of je nu hout voor vlonders zoekt, een tuinhuis, prieel, pergola of veranda, bij ons vind je bijna alle soorten hout om van jouw tuin een paradijs te maken!

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

WAAROM HOUT GEBRUIKEN IN JE TUIN?

Hout is een prachtig product dat tal van voordelen biedt, ook in de tuin. Om te beginnen past het natuurlijke aspect van dit materiaal perfect bij elke tuin. Het vormt een harmonieus geheel met de natuurlijke elementen die er aanwezig zijn. Bovendien kan hout in werkelijk alle stijlen bewerkt worden – klassiek, modern, authentiek, landelijk - om de stijl van je woning naadloos door te laten lopen in je tuin. De warme uitstraling van elk houtproduct geeft je tuin ook een gezellige sfeer. Bovendien werken we bij Houthandel Carlens steeds met duurzaam hout zodat je jarenlang kunt genieten van jouw tuinhout.

TUINHOUT VOOR EEN PERGOLA, TERRASPLANKEN …

Waarvoor wordt tuinhout zoal gebruikt? Het antwoord is enorm uitgebreid: houten gevelbekleding, terrasplanken en onderconstructies, voor
een pergola, carport, tuinpalen of tuinschermen ... bij ons vind je er een ruime keuze houtsoorten voor. Denk hierbij aan bankirai, tali, padouk, ipé, geïmpregneerde den, itauba, azobe en nog veel meer. We vertellen je graag meer over de beschikbare houtsoorten voor de tuin en hun specifieke eigenschappen.

MAAK VAN JE TUIN EEN PARADIJS OP MAAT

Bij Houthandel Carlens in Aarschot zijn er altijd een groot aantal houtsoorten voor de tuin uit voorraad leverbaar. Daarnaast bieden we je deskundig advies en maatwerk om jouw tuinideeën te realiseren. Al onze producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dus kom naar onze toonzaal om ze zelf te ontdekken! Heb je vragen over houtsoorten, het juiste gebruik of de prijs ervan, neem dan contact op met ons via het contactformuliere-mail of 016 61 70 17.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page