top of page
Screenshot 2023-03-03 at 14.53.23.png

VERLIJMINGEN

Professionele producten en systemen voor gevelplaten

Bostik is wereldwijd een toonaangevende producent en specialist in lijmen, kitten, mortel- en afdichtingssystemen voor de bouw-, industrie- en consumentensector. Al meer dan 130 jaar ontwikkelt bostik slimme en innovatieve lijmen afdichtingsoplossingen, die functioneel en efficiënt zijn, om ons dagelijkse leven makkelijker en lichter te maken.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

Hevillers_LageEnergiewoning_001_LR.jpg

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Één van de belangrijkste pijlers van Bostik is innovatief denken en handelen. In onze eigen laboratoria ontwikkelen en testen we nieuwe technieken en toepassingen. Sinds 2015 beschikt Bostik zelfs over een Smart House, waarbij we nieuwe grondstoffen en producten testen in een “huiselijk” laboratorium. Het Smart House voldoet als eerste gebouw in Europa aan de vier belangrijkste milieu en duurzaamheids-certificaten: BREEAM, LEED, Bepos en Passivhaus.

DUURZAME BOUWSYSTEMEN

Professionals over de hele wereld vertrouwen op de hoge kwaliteit van onze producten, onze klantgerichte organisatie en uitgebreide technische ondersteuning. Veiligheid en duurzame ontwikkelingen zijn belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfsvoering. Dat motiveert ons om continu te werken aan nieuwe productontwikkelingen waarbij economische prestaties en bescherming van het milieu hand in hand gaan.

Aalter1116_4653_Hulpia_architecten.jpg
Terwijde.jpg

OVER BOSTIK

Bostik is sinds het ontstaan van het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijm- en afdichtingsoplossingen. Door grote betrokkenheid bij klanten en de vertaling van vakmanschap naar praktische toepassingen, willen we verder uitgroeien tot uw gerespecteerde producent en partner in verbindingstechnologieën.

  • 130 jaar ervaring in de ontwikkeling van slimme lijmen

  • Jaaromzet circa 2 miljard euro

  • Meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd

  • Actief in meer dan 55 landen

  • Ruim 500 werknemers voor ontwikkeling & techniek - Onderdeel van Arkema

BOSTIK LIJMSYSTEMEN

Bostik is al meer dan 30 jaar een actieve en innovatieve speler op het gebied van gevelplaatverlijming en heeft een leidende rol als het gaat om kennis, ervaring en kwaliteit.

Ons aanbod in lijmstystemen is zeer ruim. Kom zeker langs in onze toonzaal in Aarschot. Uiteraard kan u ons ook steeds contacteren op het telefoonnummer 016 61 70 17 of via mail op info@carlenshout.be.

natura 251 Lummen_IMG_9805-Pano.jpg

EEN KIJKJE IN ONS GAMMA :

bottom of page