top of page

VINYL

DE DUURZAME COMFORTABELE VLOERBEKLEDING

Vinyl vloerbekleding is een kunststofvloer opgebouwd uit meerdere lagen vezelversterkt vinyl met een decor toplaag. Het zachte, warme karakter van vinyl zorgt voor een zeer aangename vloer die uitnodigt om op te lopen, zelfs met blote voeten. Door de elastische eigenschap van vinyl absorbeert deze vloer schokken beter dan een harde vloer. De kans op beschadiging door impact wordt hiermee sterk gereduceerd. Loop- en contactgeluiden worden maximaal gedempt wat het wooncomfort verder verhoogt.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE VLOERBEKLEDING

Vinylvloer uitstekend tegen vlekken, vuil en slijtage, dus een onderhoudsvriendelijke vloer. Vinyl absorbeert geen water en kan bijgevolg met water gereinigd worden op plaatsen waar er meer vervuiling optreedt. Deze waterbestendige eigenschap maakt van de vinyl- of LVT-vloer een ideale bekleding voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

CLICK-VINYL, SNEL GEPLAATST

Dankzij de ingenieuze click-verbinding is een vinylvloer zeer eenvoudig en snel te plaatsen. Verlijmd of bij gebruik van een aangepaste ondervloer is een vinylvloer ook perfect te combineren met vloerverwarming. Met zijn beperkte dikte van 4,5 en 5 mm is een vinylvloer uitermate geschikt bij renovaties, waar hij meestal zonder afschaven van de deuren bovenop de bestaande vloer geplaatst kan worden. Voor de afwerking zijn aangepaste plinten en verschillende afwerkingsprofielen verkrijgbaar.

VINYL, VLOER MET EEN NATUURLIJKE LOOK

De keuze aan decors is zeer uiteenlopend en dankzij de innovatieve hedendaagse technologieën is een vinylvloer nauwelijks te onderscheiden van de echte materialen.

VINYL KIEZEN

Kom eens langs in onze toonzaal in Aarschot. Wij geven u graag alle informatie en toelichting!

bottom of page