top of page

WAND- & PLAFONDBEKLEDING

STIJLVOLLE RUIMTES DANKZIJ WAND- EN PLAFONDBEKLEDING

Uw ruimte een bijzondere stijl verlenen kan perfect met wand- en plafondbekleding. Plafonds en schuine daken krijgen een bijzondere sfeer met onze panelen. Deze systeem- en decorpanelen lenen zich bijzonder goed voor de creatie van accenten in je leefruimte of om bijvoorbeeld een volledige zolderruimte om te toveren tot een functionele leefruimte.

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

VEELZIJDIGE WAND- EN PLAFONDBEKLEDING

Wand- en plafondbekleding kan zowel in privé- als in commercieel gebruikte ruimtes toegepast worden. Het veelzijdige gamma wand- en plafondbekleding met innemende decors en fraaie oppervlaktestructuren biedt tal van toepassingen. Een klassieke stijl, een landelijke ambiance of een modern sfeer oproepen, het kan allemaal want er is altijd een wand- of plafondbekleding die bij uw stijl en interieur past. 

PERFECTE MONTAGE VAN WAND- EN PLAFONDBEKLEDING

Om dit assortiment aan wand- en plafondpanelen snel en gemakkelijk te monteren biedt wij ook alle bijpassende bevestigingsmaterialen en afwerkingsprofielen. 

WAND- EN PLAFONDBEKLEDING VAN CARLENS HOUTHANDEL

Bij Carlens Houthandel (Vlaams-Brabant) vind je echt alles van wand- en plafondbekleding. Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier016 617 017 of info@carlenshout.be

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?

bottom of page