top of page

GEÏSOLEERDE DAKPANELEN

EEN SNELLE, SLIMME ÉN ZUINIGE OPLOSSING

Als je een gebouw of constructie neerzet voor agrarische (veehouderij), industriële, commerciële of residentiële doeleinden moet je natuurlijk ook nadenken over de beste dakbedekking. Bij houthandel Carlens (Aarschot) hebben we altijd een oplossing op maat in dakbedekkingen. Een van de meest geschikte bekledingen voor magazijnen, loodsen, stallen, bedrijfshallen, garages, tuinhuizen en natuurlijk woonhuizen is met geïsoleerde dakplaten. Snel te plaatsen én energiebesparend!

showroom

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

ALLES IN ÉÉN

Bij alle soorten gebouwen is het verstandig om dakisolatie aan te brengen. Zo kun je ervoor zorgen dat de ruimtes warm of juist koel blijven. Bovendien bespaar je zo op de energiekosten en dat is ook weer goed voor het milieu. Met geïsoleerde dakplaten of sandwichpanelen heb je dé oplossing gevonden. Deze metalen dakpanelen zijn namelijk aan de binnenzijde al uitgerust met thermisch isolatiemateriaal. Daarnaast verminderen ze geluidsoverlast en bieden extra brandveiligheid.

TOTAALONTWERP VOOR EEN GOED GEÏSOLEERD DAK

Een sandwichpaneel is een lichte, enkel- of dubbelwandige metalen dakplaat met isolatie erin. Dat kan minerale wol zijn, bijvoorbeeld rotswol of glaswol, of een hardschuim uit kunststof zoals PUR of PIR. Al die materialen bieden goede thermische en akoestische isolatie-eigenschappen. Sommige isolatiematerialen hebben ook een brandvertragend effect. De sandwichdakplaten zijn geprofileerd en verkrijgbaar in golfprofiel, dakpanprofiel of trapeziumprofiel.

De dakplaten zijn leverbaar in verschillende lengtes en diktes, met diverse isolatiewaarden en kunnen in allerlei RAL-kleuren worden uitgevoerd. Voor de agrarische sector zijn er speciaal gecoate panelen, die bestand zijn tegen ammoniakdamp, schimmel en agressieve landbouwmiddelen.

Kom naar Carlens voor professioneel advies over de juiste bedekking voor je dakconstructie of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

bottom of page