Gevelbekleding

Diverse soorten gevelbekleding

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie is gevelbekleding erg dankbaar materiaal. Je kunt een gevel er een unieke uitstraling met extra karakter mee geven. En als je twee vliegen in een klap wilt slaan, combineer je de gevelbekleding meteen met isolatie. Bij Carlens Houthandel in Aarschot vind je verschillende soorten gevelbekleding van diverse merken en met tal van afwerkingsmogelijkheden.

showroom

Bezoek onze showroom

Gaston Geenslaan 1
3200 Aarschot

 16617017

Offerte aanvraag

Gevelbekleding voor elk type gebouw

Woningen, ziekenhuizen, kantoren ... Zowat elk gebouw kan voorzien worden van gevelbekleding. Er is gevelbekleding in een ruime waaier aan kleuren dus iedereen vindt zeker iets naar zijn smaak. Bovendien zijn er verschillende manieren waarop gevelbekleding kan worden aangebracht. Bij moderne projecten zal men er bijvoorbeeld vaak voor kiezen om de gevelbekleding te verlijmen voor een strakke look, die perfect aansluit bij de stijl van het pand. Naast lijmen kun je gevelbekleding ook vernagelen of vastschroeven.

Gevelbekleding in uiteenlopende materialen

Gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Vezelcementplaten en houten gevelbekleding zijn erg populair, maar ook basalt, HPL of volkernplaten, gevelleien, planchetten uit kunststof of composiet behoren tot de opties. Het assortiment van Carlens Houthandel bestaat uit grote platen die we op maat kunnen zagen en een ruim standaardassortiment houten gevelbekleding. We kunnen ook gevelbekleding zagen en schaven uit onbewerkt of brut hout, precies volgens jouw wensen.

Zagen en behandelen op maat

In onze eigen zagerij, schaverij en ATG-gekeurd drenkstation zorgen we ervoor dat je gevelbekleding klaar is voor gebruik. Elke houtsoort heeft een natuurlijke duurzaamheid verdeeld in vijf klasses. Hout van duurzaamheidsklasses I en II kun je buiten gebruiken zonder behandeling, de andere klassen moeten we op voorhand verduurzamen. We kunnen het hout impregneren of thermisch behandelen (Thermowood), een milieuvriendelijkere methode. Na deze behandeling werken we je gevelbekleding op maat voor je af.

Verschillende merken gevelbekleding

Bij Carlens bieden we je een ruim assortiment gevelbekleding van verschillende merken. Zo vind je bij ons het innovatieve plaatmateriaal van Rockpanel en gevelbekleding van Trespa, Deceuninck en Eternit. Alle merken die wij aanbieden zijn uiterst duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Elke oplossing biedt meerwaarde aan je project!

De gepaste gevelbekleding, die vind je bij Carlens

Duurzame gevelbekleding met uitstraling, daarvoor moet je bij Carlens Houthandel zijn! Kom eens langs in onze toonzaal in Aarschot, Vlaams-Brabant, om ons uitgebreide aanbod met eigen ogen te bekijken. Je kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 016 61 70 17 of via mail op info@carlenshout.be.

OP ZOEK NAAR INSPIRATIE ?